sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Lehtijuttu

Viikko on taas vierähtänyt. Alkuviikosta Riku oli Koillissanomien haastattelussa. Juttu löytyy tuosta alta. Tämä viikko harjoituksellisesti meni rinnetreenien merkeissä. Rikulla on ollut myös koeviikko, joten vapaa-ajallekin on ollut ohjelmaa koulukirjojen parissa. NOVan (nuorten olympiavalmennusryhmä) leiri loppui maanantaina. Tiistaina oli tarpeellinen lepopäivä. Keskiviikkona palattiin taas rinteeseen. Ennen treeniä tehtiin lyhyt pika-/räjähtävävoimaharjoitus. Harjoituksen tarkoituksena on ylläpitää kesän/syksyn aikana hankittuja ominaisuuksia. Kokeiltiin ekaa kertaa tehdä treeni juuri ennen mäkeen menoa. Kokeilu toimi. Lyhyt voimaharjoitus toimi hyvin kroppaa herättelevänä ja jalat olivat heti valmiit lasku puuhiin. Tullaan jatkossakin toimimaan samoin.

Myös torstaina laskettin Taivalvaaralla, lauantai meni Rukalla ja sunnuntaina taas kotimäessä. Lasku alkaa löytyä ja meno tällä viikolla oli leiriin verrattuna vauhdikkaampaa ja teknisesti parempaa. Hyppäämisessä on vielä tekemistä, mutta väläyksiä paremasta on näkyvissä silläkin saralla. Joitakin kelpo suorituksia on tällä viikolla nähty. Esim. tänään korkkiseiskat lähtivät jo paremmin, kuin viikko sitten. Toistoja toistojen perään, sieltä se on ennenkin löytynyt ja sieltä se jatkossakin löytyy :)

Riku hieman satutti selkäänsä lauantaina Rukalla. Alahyppy tuli hieman sivuun alastulosta, kohtaan jota ei oltu pehmitetty. Hieman oireili tänään hypätessä. Jäykistää myös alaselän lihaksia. Maanantaina tehdään vähän huoltavia harjoitteita. Toivon mukaan niillä homma saadaan paikat kuntoon. Tarvittaessa jätetään joku suunnitelluista harjoituksista väliin. Ensi viikon suunnitelmissa on laskea Taivalvaaralla ti, ke ja to iltoina. Rukalle luultavasti lauantaina ja sunnuntaina taas kotimäessä. Eli laskuharjoituksia viitenä päivänä. Päälle ainakin yksi oheisharjoitus, todennäköisesti keskiviikkona, ennen mäkeen menoa.

Tälle erää ei tämän enempää tai no onhan tuossa lehtijutussa lisää luettavaa ;)

-petri-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti